Uw mening is belangrijk voor ons. Onderaan deze pagina kunt u een referentie toevoegen.:

" Als je me anderhalf jaar had verteld dat ik al heen weer rollend over mijn rug tot zitstand zou kunnen komen, of mijn benen naar links en rechts zou kunnen draaien terwijl ik met opgetrokken benen op de mat zou liggen, dan had ik je glazig aangekeken. Met dit lijf, met deze rug, die ik nu voor de zoveelste keer in een kramp had weten te draaien in mijn zeven jaar als nu dus chronische rugpijnpatient? No way! Maar dus yes way. Ik doe dat, ik kan dat. Op ademtechnieken kom je ver en op de yogajuf en yogameester die steeds maar zeggen dat je jezelf geen geweld hoeft aan te doen bij het meedoen met een oefening. En die zin, die zin is helend geweest voor mij in dit lange, lange traject: voel je grenzen, ga daar niet over heen, niemand zegt dat dat moet. Yoga en ik, wij zijn dikke, dikke vrienden. En met mijn rug gaat het echt heel goed...Nooit gedacht..."
 
Datum: 01 August 2018
Geplaatst door: Karlien
Graag bedank ik jou en Paul voor de fijne yogalessen van het afgelopen jaar. Yoga heeft me veel rustiger, lichaamsbewust en meer weloverwogen gemaakt. Mijn mind is rustiger.

Complimenten voor de warmte en authenticiteit die jullie uitstralen. Een verademing. Ik kijk uit naar het begin van de nieuwe serie.

Fijne zomer en tot in september.
 
Datum: 08 July 2014
Geplaatst door: Een zeer tevreden cursist
Anderhalf jaar geleden heb ik mij, na een prettige proefles, aangemeld bij Yoga School Utrecht - Vleuterweide. Ik heb de yogalessen als fijn en zeer toegankelijk ervaren. De docenten (Wilma en Paul) geven goede aanwijzingen. De yogaoefeningen zijn voor iedereen, ook de beginnelingen onder ons, goed te volgen. Het meditatiegedeelte van de yogales, heeft mij weer rust gegeven. Er hangt een rustgevende en ontspannen sfeer, er is ook ruimte voor eventuele persoonlijke vraagstukken. Kortom een echte aanrader! Wilma en Paul bedankt voor alles! Diana
 
Datum: 17 February 2014
Geplaatst door: Diana
.Nu denkt u vast: nu komt er weer zo’n positief verhaal dat alleen maar reclame is voor de yoga. Dit wordt inderdaad een positief verhaal en het is ook wel reclame voor de yoga, maar het is ook mijn verhaal. Anderhalf jaar geleden is er bij mij de ziekte van Lyme en Pfeiffer geconstateerd. Na maanden van onderzoek in het reguliere pad, waar ze niets konden vinden, ben ik terecht gekomen bij de alternatieve geneeskundige. In deze tijd was ik heel erg aan mezelf gaan twijfelen, want in het ziekenhuis zeiden ze dat het in mijn hoofd zat en dat ik ‘gek’ was. Ik werd hier zo depressief van, dat ik eigenlijk niet meer verder wilde. Mijn lichaam wilde niet en eigenlijk ook mijn geest niet meer. Toen zei iemand tegen mij: "Ga eens naar yoga, dat helpt je om je spieren soepel te laten worden en het kan ook een hulpmiddel zijn om tot rust te komen." Eerst was ik er heel sceptisch over en geloofde ik het eigenlijk niet. Maar ik ging er naar toe. En wat denkt u, met behulp van de yoga kreeg ik weer kracht in mijn spieren en kon ik tot rust komen.
Inmiddels ben ik beter verklaard, maar ik ga nog steeds naar de yoga, ik zou niet meer zonder kunnen. In het hectische leven dat wij nu leven is er weinig tijd en ruimte voor een moment van rust. Dit heb ik met het uurtje yoga gecreëerd in mijn dagelijks leven. Als ik toetsen moet doen en ik heb de week ervoor geen yoga gehad, dan ben ik veel gestresster.
Dus als je ziek bent en je weet het allemaal niet meer, of je mist een moment van rust in je leven, kom bij de yoga. Het werkt echt!
 
Datum: 23 October 2012
Geplaatst door: Anoniem

<< Start Vorige 1 2 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 2


Voeg een referentie toe
* Velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Uw Email Addres (Niet zichtbaar):*
Uw foto:
Plaatjes mogen niet groter zijn dan 500x500 px en 250 kb
Veiligheids Code:
Vul hier de bovenstaande code in:*
Stuur ons onderstaande tekst:*