Uw mening is belangrijk voor ons. Onderaan deze pagina kunt u een referentie toevoegen.:

De combinatie van veel sociale contacten en een uitdagende baan, maakt het vaak lastig om lichaam en geest volledig te ontspannen. Ontspanning welke mij kracht geeft voor een volgende leuke activiteit, of uitdaging.
De oefeningen en technieken welke Paul en Wilma in hun yoga lessen terug laten komen, brengen mij die gewenste ontspanning. Naast ontspanning, hebben de ademhalingstechnieken mij geholpen meer innerlijke rust te vinden in mijn dagelijkse bezigheden. Een yogales per week helpt mij "beter in mijn vel" te zitten en te blijven. Bedankt Paul en Wilma!
 
Datum: 23 October 2012
Geplaatst door: Arjen
Paul en Wilma verzorgen de yogalessen met veel aandacht en toewijding. Dit leidt tot een prettige en ontspannen sfeer tijdens de lessen; precies wat ik zocht!
 
Datum: 30 August 2012
Geplaatst door: Marcelle
Drie jaar geleden ben ik gestart bij de Yogaschool Utrecht - Vleuterweide. Op dat moment had ik een ernstige vorm van RSI en op advies van de therapeut werd me yoga aangeraden.

De meer dan enthousiaste yoga leraren Paul en Wilma, geven (in Vleuterweide) les op maandag en woensdag. Ik maakte deel uit van de woensdaggroep, maar je kunt zonder probleem wisselen naar een andere dag, of andere locatie.

Het was mijn eerste kennismaking met yoga en vooral in het begin heb ik echt moeite gehad om de concentratie te vinden en de oefeningen uit te voeren. Eerlijk gezegd had ik toen nog de indruk dat het niet echt zou gaan bijdragen aan structureel beter voelen. Echter in de loop van een paar weken, werd ik bewuster van mijn lichaam en houding en ook het meditatie gedeelte aan het einde van de les sprak me steeds meer aan.

Inmiddels ben ik drie jaar verder, yoga is mijn favoriete avond geworden, sterker nog, ik laat alles er voor gaan. Mijn RSI is zo goed als over. Ik kan me veel beter ontspannen en ik val zelfs af en toe tijdens de meditatie in slaap. Ik kan me er volledig bij ontspannen. De oefeningen (hoewel ik ze niet allemaal even goed beheers) doe ik zelfs thuis, om de ontspannen houding terug te brengen.

Na drie jaar ga ik verhuizen naar Groningen, helaas ga ik Paul en Wilma verlaten.
Maar ook in Groningen ga ik zeker weer naar yoga, ik zou het niet meer willen missen.

Paul en Wilma, heel erg bedankt.
 
Datum: 10 July 2012
Geplaatst door: Hilda

<< Start Vorige 1 2 Volgende Laatste >>

Pagina 2 van 2


Voeg een referentie toe
* Velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Uw Email Addres (Niet zichtbaar):*
Uw foto:
Plaatjes mogen niet groter zijn dan 500x500 px en 250 kb
Veiligheids Code:
Vul hier de bovenstaande code in:*
Stuur ons onderstaande tekst:*