Praktijk Wilma Dingemans

Praktijk voor Coaching, Balans & Vitaliteit

Coaching

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent. Dat vraagt bewustzijn en reflectie. Personal coaching daagt je hiertoe uit. Coaching is er voor iedereen die krachtiger, doelgerichter en effectiever wil functioneren. 

Door oefeningen en gesprekken leer je nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden. Het helpt je je doelen te verhelderen en leert je tot oplossingen te komen en hoe je je nieuwe doel blijvend kunt bereiken. Coaching is een vorm van professionele begeleiding op persoonlijk vlak, of op het werk. In een gelijkwaardige één op één relatie.

Relax your body and mind

Met welke vragen kun je terecht?  

Je kunt met allerlei soorten hulpvragen terecht. Soms zijn vragen werk gerelateerd en kunnen ze te maken hebben met stressregulering, een (dreigende) burn-out, welzijn, of bewustzijnsontwikkeling. Vragen kunnen ook gaan over gedragsverandering, hoe kan ik assertiever worden, hoe word ik minder perfectionistisch, of hoe leer ik mijn uitstelgedrag af? Of misschien wil je beter leren omgaan met hoogsensitiviteit (HSP), privé en op het werk. Je kunt ook terecht voor levensvragen, bijvoorbeeld over zingeving, of rouw. 
Goed in je vel zitten en je fit voelen draait niet alleen om fysiek vitaal zijn. Je mentale conditie is net zo belangrijk om je goed, vitaal en in balans te voelen.

Mijn visie is holistisch en onderscheidend.
Met liefdevolle helderheid, diepgang en aandacht begeleid ik je graag stap voor stap op jouw pad naar welzijn. 
Praktijk Wilma Dingemans is aangesloten bij NOBCO / EMCC

Voor meer informatie, neem gerust contact op.

Praktijk Wilma Dingemans
- Personal/Life coaching
- Stress & Burn-out coaching
- Performance coaching